Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Om Oss

bli kjent med

X-CON Norway

X-CON Norway har inngått samarbeid med tyske GoGas.. Vi leverer antibakterielle løsninger for så vel private som offentlige arenaer. Søylene vi leverer kan benyttes i alt fra kontorlandskap til kjøpesentre, apoteker og fotballarenaer. Robotene benyttes først og fremst ved sykehus, legesenter. UVC panelene blir brukt i garderobeanlegg og sanitære områder, samt hotellrom.

Studier viser oppsiktsvekkende funn av mer virus i luften rundt pasienter innlagt til behandlingenn andre smittede, noe som er en indikasjon på økt risiko for helsepersonellet

INTERsens  serien er validert og sertifisert i henhold til gjeldende internasjonale sikkerhets-og medisinske standarder i overensstemmelse med medisinske EN-standarder.

GoGas sine smittevernprodukter er akkreditert fra tyske myndigheter, og samarbeider med det medisinske universitetet i Bochum. Med bakgrunn i dette er det en utbredt bruk av GoGas produktene i den tyske helsesektoren.

Via vårt søsterselskap tilbyr vi også...:

Søsterselskapet til X-CON Norway har også samarbeid med statlige aktører.

Som produktutviklere tilbyr vårt søsterselskap NF Engineering også tjenester til andre bedrifter, som vil kunne dra nytte av det nasjonale og internasjonale marked. Vi har ingeniører innenfor helse, energi og klima, samt elektro og maskin-ingeniørtjenester, og i felleskap med våre kunder skaper vi synergier som tilfører samfunnet bærekraftige perspektiver og løsninger med varige endringer for alle respektive deltakere.

X-CON Norway er synlige pga morgendagens krav om klima, miljø og sikkerhet, et bærekraftig perspektiv som vi aldri går på akkord med.

Samarbeidspartner: